Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@04:51:47 GMT

بيوگرافي شاهرخ خان پادشاه سينماي هند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۹۲۴۴۵

خبرگزاري آريا -


شاهرخ خان در سال 1965 در يک خانوادهٔ مسلمان و پشتون در دهلي به دنيا آمد

شاهرخ خان (هندي:शाहरुख़ ख़ान) (زادهٔ 2 نوامبر 1965)، بازيگر هندي در باليوود است.او در دهلي‌نو، پايتخت هندوستان، متولد شد.
شاهرخ خان
زادروز : 2 نوامبر 1965
ايندور هند
محل زندگي : بمبئي (Mumbai)
مليت : هندوستاني
تبار : هندي
تابعيت : هند
پيشه : بازيگر، تهيه‌کننده، مجري، مدير تيم کريکت هند، خواننده
سال‌هاي فعاليت : 1988 تاکنون
لقب : سلطان خان (king khan)، اس آر کِي (SRK)، شاه باليوود (Baadshah of Bollywood)
دين : اسلام - حنفي
مذهب : تسنن
همسر : گوري خان (1991 تاکنون)


شاهرخ خان (زادهٔ 2 نوامبر 1965)، بازيگر هندي در باليوود است

شاهرخ خان (هندي:शाहरुख़ ख़ान، انگليسي: Shahrukh Khan) (زادهٔ 2 نوامبر 1965)، بازيگر هندي در باليوود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در دهلي‌نو، پايتخت هندوستان، متولد شد. با نام مستعار سلطان خان و با قد 175 سانتي‌متر، که بيش از 55 فيلم و مجموعه تلويزيوني در کارنامهٔ خود دارد. اولين فيلم او يک کار تلويزيوني با نام آني جيوس ايت توس آنس اين ويچ بود.

شاهرخ خان در سال 1965 در يک خانوادهٔ مسلمان و پشتون در دهلي به دنيا آمد. البته پيش از او شهناز لاله‌رخ پا به اين خانه گذاشته بود و پنج سال تمام تنها فرزند و دختر يکدانه پدر و مادر بود. پدر شاهرخ از فعالان استقلال هندوستان در پيشاور (پاکستان کنوني) بود که پيش از تقسيم هندوستان (جدايي پاکستان) به دهلي آمد. اصليت خانوادگي او به افغانستان مي‌رسد. مادرش لطيف فاطمه هم دخترخوانده شاه‌نواز خان از فرماندهان ارتش هند و اهل راولپندي در پنجاب (پاکستان کنوني) بود. خانواده آن‌ها وضعيت اقتصادي متوسطي داشتند اما در حال حاضر او گرانقيمت‌ترين ستاره ي سينماي هند با دستمزد افسانه‌اي است. شاهرخ خان علاقه‌مند به تحصيل و ورزش روزي مي‌رفت تا به عنوان يک ورزشکار حرفه‌اي فعاليت کند و شايد کمتر کسي بداند او روزگاري کاپيتان تيم ملي کريکت هندوستان بود. اما به درخواست والدين خود در رشته اقتصاد و در دانشگاه هنسراج دهلي‌نو به تحصيل پرداخت ليسانسش را گرفت و وارد رشته فيلمسازي شد و مدرک فوق ليسانس خود را در اين رشته گرفت. در سن 18 سالگي در يک مهماني با گوري چيبر دانش‌آموخته مدرن‌اسکول که در آن زمان 14 ساله بود آشنا شد و اين آشنايي در نهايت پس از چند سال به ازدواج ختم شد. گوري شديداً با بازيگري وي مخالف بود و اصلاً نمي‌خواست تا شاهرخ خان در سينما پا بگيرد اما پس از موفقيت اولين فيلم وي و تکرار اين موفقيت در کارهاي بعدي ، آنها در بمبئي مستقر گشتند. شاهرخ خان سه فرزند دارد: پسر بزرگش آريان نام دارد و دخترش سوهانا. براي تولد فرزند سوم به نام آبرام ازيک مادر ميانجي استفاده کردند.

زندگي حرفه‌اي شاهرخ خان
شاهرخ که در تلويزيون به موفقيت دست يافته بود در سال 91 با يکي از دوستانش وارد بمبئي مي‌شود و مورد توجه هما ماليني ستاره زن آن زمان روزگار قرار مي‌گيرد هيما مي‌خواهد تا او بازيگر اولين فيلمي باشد که کارگرداني مي‌کند. 12 سال بعد پس از آن فيلم شاهرخ خان به سوپراستار سينماي هند بدل مي‌شود. نام اين فيلم "دل آشناهه"بود. در 25 اکتبر 1991 با گوري خان ازدواج مي‌کند. در ومدرسه سنت کلمبا در دهلي نو برنده جايزه شمشير افتخار مي‌شود اين جايزه مخصوص بهترين شاگرد بود. سال 1990 بهترين ستاره هند شد. در فيلمهاي آديتا چو پرا بدون خواندن فيلمنامه بازي مي‌کند. زوج سينمايي وي کاجول بود.

هم اکنون شاهرخ پرطرفدارترين بازيگر باليووديِ جهان است و در رده‌بندي قدرتمندترين مردان جهان (سياسي، اجتماعي) ردهٔ 42 را داراست.

شاهرخ خان در سال 2004 از سوي مجلهٔ تايم يکي از بهترين بازيگران هند لقب گرفت. در فيلم گاهي خوشي گاهي غم، پسرش «آريان» نقش کودکي شاهرخ خان را بازي مي‌کند. او در سال 2003، در جريان فيلمبرداري فيلم شاکتي:د پاور ستون فقراتش صدمه ديد و بعداً جراحي شد. اين مشکل باعث شد که او دچار مشکلاتي مانند خشونت صدا شود، و براي اينکه روي خودش فشار نياورَد تعداد فيلم‌هايش در هر سال کم شده‌است.

شاهرخ خان در دهلي‌نو، پايتخت هندوستان، متولد شد

گفتگو با شاهرخ خان
شاهرخ‌خان بازيگر مسلمان سينماي هند، يکي از سه خان بزرگ باليوود است که در کنار عامرخان و سلمان‌خان، بيش از دو دهه است لقب بزرگترين بازيگر جوان سينماي اين کشور آسيايي را به خود اختصاص داده است. اين بازيگر فعاليت هنري خود را از سال 1988 و با حضور در مجموعه‌هاي تلويزيوني شروع کرد.

شاهرخ خان در گفت‌وگو با نشريه تايمز اينديا درباره صنعت سينماي هند، حضور مسلمانان در باليوود و ديدگاههايش درباره فيلم‌سازي صحبت مي‌کند.

از رقابت با بازيگران جوان نمي‌ترسيد؟
ـ سينما جايي است که هر روز بازيگران تازه در آن از راه مي‌رسند. همه ما يک روز کار هنري‌مان را شروع کرديم و بعدها تبديل به چهره‌هاي مشهور شديم. از ورود بازيگران جوان و تازه کار نبايد ترسيد. جلوي ورودشان را هم نمي‌توان گرفت. به عنوان يک بازيگر با سابقه، سعي مي‌کنم در فيلم‌هاي بهتري بازي کنم تا همچنان مورد توجه تماشاگران و مردم باشم. البته فراموش نکنيد که ما قديمي‌ترها هم جايگاه خودمان را داريم و به راحتي نمي‌شود با ما رقابت کرد. نکته‌اي که بازيگران جوان بايد به آن توجه کنند اين است که تلاش کنند در فيلم‌هاي بهتري ظاهر شوند و هميشه به بزرگترها و هنرمندان قديمي احترام بگذارند.

دوستان زيادي داريد يا ترجيح مي‌دهيد در سکوت زندگي کنيد؟
ـ داشتن تعداد محدودي دوست خوب، خيلي بهتر از دوستان زيادي است که در کنار آدم نيستند. آدم خوش‌شانسي هستم که دوستان خوبي دارم. آن‌ها خيلي به من و خانواده‌ام نزديک هستند و در مواقع خاص که نيازمند کمک و ياري آنها هستم، به ياري‌ام مي‌‌آيند. شما در طول روز با آدم‌هاي مختلفي برخورد مي‌کنيد و با آنها همراه و هم صحبت مي‌شويد، اما تعداد اندکي از آنها تبديل به دوستان صميمي و نزديک مي‌شوند.

در سالهاي اخير نقش‌هاي متفاوتي را در فيلم‌هاي متفاوت بازي کرده‌ايد. متفاوت بودن را دوست داريد؟
ـ اين روزها همه سعي مي‌کنند متفاوت باشند و شما مي‌بيند که فيلم‌هاي کاملا متفاوتي تهيه و توليد مي‌شود. من هم تلاش دارم با اين روند همراه باشم. مردم و تماشاگران امروزي خواهان چيز‌هاي تازه و متفاوت هستند. براي من هم خيلي مهم است که در فيلم‌ها و نقش‌هاي متفاوتي بازي کنم.

با طرفدارانتان ديدار و نشست داريد؟
ـ هميشه اين کار را انجام مي‌دهم. به عنوان يک بازيگر باورم اين است که بدون طرفدارانم هيچ چيزي نيستم. فکر نمي‌کنم تا به امروز توانسته باشم زحمات آنها را جبران کرده باشم. به آنها بدهکار و خودم اين نکته را خيلي خوب مي‌دانم.

اگر هنوز هم فعال هستم و بدون خستگي کار مي‌کنم، به دليل عشق و محبتي است که آنها نثارم مي‌کنند. بدون تماشاگران سينما و طرفدارانم نمي‌توانستم موقعيت درجه يکي را که اکنون دارم، به دست بياورم. شايد يکي از راه‌هاي مهمي که مي‌توانم آنها را راضي و خشنود کنم، اين است که دست از کار نکشم و در فيلم‌هاي بهتري بازي کنم.

شاهرخ‌خان بازيگر مسلمان سينماي هند، يکي از سه خان بزرگ باليوود است

بازيگران مورد علاقه‌تان کدام‌ها هستند؟
ـ آميتاب باچان، نصيرالدين‌شاه و نانا پاتکار هميشه به آنها گفته‌ام دوست دارم به موقعيتي که آنها قرار دارند برسم. کمال حسن و راجش کانا هم در اين فهرست قرار مي‌گيرند. اينها اسطوره‌هاي بازيگري‌اند به همين خاطر وقتي رسانه‌ها و طرفدارانم از من به عنوان اسطوره بازيگري اسم مي‌برند، خجالت مي‌کشم. هنوز راه زيادي پيش رو دارم تا بتوانم به آنها برسم. باور خودم اين است که هيچ وقت هم به موقعيت آنها نمي‌رسم.

خيلي‌ها مي‌گويند فيلم‌هاي هندي رويا پرداز و غيرواقعي هستند. نظر شما چيست؟
ـ من هم اين چيزها را شنيده‌ام که مي‌گويند فيلم‌هاي ما از واقعيت‌هاي روز فرار مي‌کنند و تماشاگران براي اين به ديدن فيلم‌هاي ما مي‌آيند، که از واقعيت‌هاي روز خلاصي پيدا کنند و دقايقي خوش بگذرانند. اما من اين را قبول ندارم. اتفاقا فيلم‌هاي ما خيلي واقعي هستند. ما رئيس‌جمهوري نداريم که در هواپيماي ويژه حامل خود گرفتار شود و با تروريست‌ها بجنگد، ما مردمي نداريم که با هيولاهاي گوناگون فضايي مقابله کنند. پس فيلم‌هايي هم نمي‌سازيم که چنين چيزهايي را نمايش دهند. آن چه که از آن به عنوان فانتزي و رويا‌پردازي هندي اسم مي‌برند، کاملا واقعي هستند.مردم ما تقريبا همان کساني هستند که در فيلم‌هايمان به تصوير کشيده مي‌شوند.

تا به حال به بازي در محصولات بين‌المللي فکر کرده‌ايد؟
فکر نمي‌کنم استيون اسپيلبرگ با يک فيلم‌نامه منتظر من باشد! اصلاً فکر نمي‌کنم قرار باشد يک فيلم خارجي و بين‌المللي به من پيشنهاد شود و از من بخواهند نقش اصلي آن را بازي کنم. در کل زندگي‌ام چنين اتفاقي رخ نخواهد داد. به همين دليل، ترجيح مي دهم پادشاه صنعت سينماي هند باشم. در عين حال، از اين بابت که در فيلم‌هاي بين‌المللي بازي نمي‌کنم، ناراضي نيستم.

ما در هند بزرگترين صنعت سينماي جهان را داريم. اليته در دوران اقامت چند ماهه‌ام در نيويورک و لس آنجلس فهميدم در فيلم‌هاي ما کمي اغراق وجود دارد. اگر بازيگران هندي بخواهند در محصولات بين‌المللي بازي کنند بايد به سطح کار بازيگران خارجي برسند، بدون اينکه هويت و فرهنگ خود را از دست داده و فراموش کنند. حقيقت امر را بخواهيد، نمي‌خواهم در فيلم‌هاي هاليوودي بازي کنم. ترجيح مي‌دهم در يک فيلم بين‌المللي بازي کنم که قصه‌اي عمومي و جهاني دارد و مناسب حال عموم تماشاگران در همه جاي دنيا است.

هم اکنون شاهرخ پرطرفدارترين بازيگر باليووديِ جهان است

زندگي خانوادگي هنرمندان هندي شباهت زيادي به همکاران غربي خود ندارد و از ثبات بيشتري برخوردار است. چرا؟
خب، ما شرقي هستيم و آن‌ها غربي. ما فرهنگ خاص خودمان را داريم و خانواده برايمان از ارزش ويژه و بالايي برخوردار است. البته نمي‌خواهم به زندگي خانوادگي همکاران غربي ايراد بگيرم . در بين آن‌ها کساني هستند که زندگي خانوادگي گرمي دارند. ولي به طور کل، نگاه ما مردمي که در شرق زندگي مي‌کنيم، نسبت به خانواده، پدر و مادر و مسائلي از اين است متفاوت است. براي مثال، رابطه پدر و فرزندي که در بين ما شرقي‌ها رواج دارد به هيچ وجه شبيه رابطه‌اي نيست که يک پدر غربي با فرزندانش دارد. من همسرم را از زماني که هجده سالم بود مي‌شناسم. او سر صحنه مجموعه‌اي کار مي‌کرد که من بازيگرش بودم. سال‌هاست که در کنار هم زندگي مي‌کنيم و هر دوي ما احساس مي‌کنيم آدم‌هاي خوشبختي هستيم. دو فرزندمان هم کانون گرم خانوادگي‌مان را گرم‌تر مي‌کنند.

در مدرسه و کالج چه جور آدمي بوديد؟
شيطان و سرکش! در مدرسه بيشتر اوقاتم را با ورزش سر مي کردم. مقررات مدرسه اي که در ان درس مي‌خواندم خيلي سخت بود. با آن که قوانين مدرسه سخت‌گيرانه بود، ولي به تدريج فهميدم خيلي خوب هستند و کمک خيلي زيادي به من کردند تا انضباط و زندگي اجتماعي را ياد بگيرم.

اگر بازيگر نمي‌شديد چه حرفه‌اي را انتخاب مي‌کرديد؟
شايد وارد کار تبليغات مي‌شدم و آگهي تبليغاتي فيلم‌هاي سينمايي را مي‌ساختم. معلمي را هم خيلي دوست داشتم. خيلي دوست دارم تعليم بدهم و کمک کنم تا بچه‌ها چيزهاي تازه اي ياد بگيرند.

بازيگري به جز شهرت چه چيز ديگري به شما داده است؟
براي چيزي حدود دو ساعت و نيم مي‌توانم کنترل احساسات و عواطف مردم را دست‌هاي خودم بگيرم. آن ها را مي‌خندانم و يا به گريه مي‌اندازم. مردم در طول زماني که مشغول تماشاي فيلمي از من هستند، ارتباطشان را با دنياي بيرون قطع مي‌کنند و فقط متوجه کارهايي هستند که من انجام مي‌دهم. اين يک موهبت بزرگ است. شما به جز بازيگران چه کساني را سراغ داريد که بتوانند چنين تاثير عظيمي بر روي مردم عادي بگذارند.

در گذشته بازيگران مسلماني مثل ديليپ کومار و مينا کومار نام‌هاي اصلي خود را تغيير دادند تا هويت مذهبي خودشان را پنهان کنند. اما امروزه بازيگران درجه يک مسلمان سينماي هند علناً درباره دين خود صحبت کرده و مي‌گويند مسلمان هستند. آيا فکر مي‌کنيد فيلم‌هاي سينمايي عامل مهمي در اين تغيير روش بوده‌اند.
البته من فکر نمي‌کنم آن‌ها نامشان را به اين دليل تغيير دادند که هويت مذهبي خود را پنهان کنند. اين تغيير نام براي اين بود که نام‌هاي هنري شان زيباتر از نام واقعي خودشان بود. بازيگران غير مسلماني مثل استاد جيتندرا و آشوک کومار هم وقتي بازيگر شدند، نام‌هاي اصلي خود را تغيير دادند و نام‌ هنري انتخاب کردند. يک زماني، بسياري از بازيگران با مذاهب گوناگون نام خود را تغيير داده‌ و از نام‌ هنري استفاده مي‌کردند. اين مثل يک عادت شده بود.

صنعت سينماي ما هميشه احترام ويژه‌اي به تمام مذاهب گذاشته و بازيگران مختلفي از مذاهب مختلف در اين صنعت کار و فعاليت مي کنند و شهرت و محبوبيت بسياري هم در بين عموم تماشاگران (از هر مذهب و مسلکي که هستند) دارند. ما بازيگران مسلمان هم جزئي از اين سيستم و صنعت هستيم و کمک بسيار زيادي به آن کرده‌ايم. صنعت سينماي هند به مقدار زيادي مديون کار و فعاليت هنرمندان مسلمان هندي است. خوبي هنر اين است که تمام آدم‌ها را فارغ از هر مذهب و مسلکي که دارند، جذب خود مي‌کند.

شاهرخ خان در سال 2004 از سوي مجلهٔ تايم يکي از بهترين بازيگران هند لقب گرفت

شما هميشه با احترام درباره اديان ديگر صحبت کرده‌ايد. آيا اين موضوع نتيجه نصايح والدين تان است؟
بله . آن‌ها تعليمات اسلامي را به من آموختند و گفتند همه ما يک خداي واحد داريم. به عنوان يک مسلمان، به اعتقادات مذهبي همه آدم‌هاي ديگر احترام مي‌گذارم. همراه دوستانم به معبد مي‌روم و در جشن‌هاي مذهبي‌شان شرکت مي‌کنم.اين نکته باعث مي شود آن ها هم به مذهب و ديدگاه هاي من احترام بگذارند.

زماني که با مشکلي مواجه مي‌شويد، به سراغ چه کسي مي‌رويد؟
به الله پناه مي‌برم. با او صحبت و راز و نياز مي‌کنم. نماز مي‌خوانم و دعا مي‌کنم. هميشه اميدوارم به کمک او مشکلاتم حل شود و به اين مسئله ايمان دارم.

اطرافيانتان مي گويند وقتي مادرتان فوت کرد، دعا و نماز را براي مدتي قطع کرديد . چه عاملي باعث وحدت دوباره‌تان با خدا شد؟
مثل هر آدم داغديده و عزاداري در آن زمان بسيار غمگين و ناراحت بودم. مادرم را که يکي از عزيزترين کسانم بود، از دست داده بودم و بابت اين مسئله از دست خدا عصباني بودم. ولي خيلي زود فهميدم که اگر همچنان از دست خدا عصباني و ناراحت باشم، شانس کمي براي ديدار دوباره با مادرم را خواهم داشت. اگر با خدا دوست نباشي، خبري هم از بهشت نيست. شما وقتي خيلي ناراحت هستيد ممکن است از سر خشم حرفي بزنيد يا کار غلطي انجام دهيد، اما خيلي زود متوجه اشتباه خود شده و آن را جبران مي‌کنيد. خدا بهترين دوست ،يار و همدم آدم‌هاست.

فيلم شناسي شاهرخ خان
سالفيلمنقشبازيگر زن نقش مقابلنکات1992ديوانهراجاساهيديويا بهاراتيجايزه فيلم فير براي بهترين بازيگر مرد تازه‌وارد1992معجزه (فيلم 1346)سوندرسري واستاوااورميلا ماتندکار 1992دل مي داندکاران سينگديويا بهاراتي 1992راجو آقا مي‌شودراجو/راج ماتورجوهي چاولا 1993ماياخانوملاليت کومارديپاساهي 1993عموي شاهآنيل باسالنگما 1993بازيگر (فيلم1993)ويکي ملهوترا / آجاي شرماکاجول،شيلپا شتيجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1993ترسراهول مهراجوهي چاولانامزد فيلم فير بهترين بازيگر در نقش منفي1993گاهي آره گاهي نهسونيلسوچيتراکريشنامورتيفيلم فير جايزه بهترين اجرا از ديد منتقدان
— نامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1994انجامويجي آگنيهوتريمدوري ديکشيتجايزه فيلم فير براي بهترين اجرا در نقش منفي1995کاران آرجونآرجون سينگ/ ويجيکاجول 1995زمانه ديوانهراهول سينگراويناتاندون 1995گودو (فيلم)گودوبهادرمنيشاکيرالا 1995اوه عزيزم! اينجاهندوستانهقهرمانديپاساهي 1995دلشکسته‌ي شجاع عروس را مي‌بردراج ملهوتراکاجولجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1995رام مي داندرام جانهجوهي چاولا 1995سه گانگيرمي سينگ 1996آقاي انگليسي، خانم هنديويکرام/هري/گوپال مايورسونالي بندره 1996آرزو (فيلم)روپ راتورهپوجابهات 1996ارتش (فيلم)آرجونسري دوي 1997کويلاشانکرمدوري ديکشيت 1997بله قربانراهول جشيجوهي چاولانامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1997سرزمين بيگانهآرجون ساگارماهيما چودري 1997دل ديوانه استراهولمدوري ديکشيت،کاريسما کاپورجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1998همشکلبابلوچودري /منو داداجوهي چاولا،سونالي بندرهنامزد فيلم فير براي بهترين اجرا در نقش منفي1998ازاعماق دل...امارکانت ورمامنيشاکيرالا،پريتي زينتا1998داره يه اتفاقايي ميفتهراهول کاناکاجول،راني موکرجيجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد1999پادشاهراج/پادشاهتوئينکل کانانامزد فيلم فير براي بهترين اجرا در نقش کمدي2000دل همچنان هندوستاني استآجاي بخشيجوهي چاولا 2000جنون (فيلم)مکس دياس 2000محبت‌هاراج آريان ملهوتراآيشواريا رايفيلم فير جايزه بهترين اجرا از ديد منتقدان
— نامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2001يک بار دوچهارآرون ورماجوهي چاولا 2001آشوکا (فيلم)آشوکاکرينا کاپور 2001گاهي خوشي گاهي غمراهول ريچاندکاجولنامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2002من متعلق به توام، عزيزمگوپالمدوري ديکشيت 2002دوداسدوداس موکرجيآيشواريا راي،مدوري ديکشيتجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2003چلته چلتهراج ماتورراني موکرجي 2003شايد فردايي نباشد (فيلم)آمان ماتورپريتي زينتانامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2004لحظه‌هاي جداييدوشانتراويناتاندونبا تأخير اکران شد2004من اکنون اينجايمسرگرد رام پرساد شرماسوشميتاسننامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2004وير-زاراوير پرتاب سينگپريتي زينتانامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2004سرزمين مادريمهان بارگاواگاياتري جوشيجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2005معماکيشنلال/روحراني موکرجي 2006هرگز نگو خداحافظدوسارانراني موکرجي،پريتي زينتانامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2006دان: تعقيب دوباره آغاز ميشوددان/ويجيپريانکا چوپرا،ايشاکپيکارنامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2007بروهند!کبيرخان جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2007ام شنتي امام پرکاش ماکيجا/ام کاپورديپيکا پادوکننامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2008خداوند زوج ها را مي سازدسوريندرساهني / راجانوشکاشرمانامزدجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2009بيلو ي آرايشگرساحرخان 2010من خان هستمرضوان خانکاجولجايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2011را.وانجي وان/شيکرکرينا کاپور 2011دان2: تعقيب ادامه مي‌يابددانپريانکا چوپرانامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2012ماداميکه زنده‌امسرگرد سمر آناندکاترينا کايف،انوشکاشرمانامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2013قطار چنايراهولديپيکا پادوکننامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2014سال نو مبارک (فيلم هندي)چاندراموهان"چارلي"شرماديپيکا پادوکن2015دلداده (فيلم 2015)راج"کالي" رانديربخشيکاجولنامزد جايزه فيلم‌فير براي بهترين بازيگر مرد2016طرفدار (فيلم)گاراو چاندنا/آريان کانا 2017رئيس (فيلم2016)رئيس خانماهيراخان


تصاوير شاهرخ خان

شاهرخ خان

تصاوير شاهرخ خان

عکس شاهرخ خان

گردآوري:بخش سرگرمي بيتوته

منابع:
fa.wikipedia.org
farsnews.com




منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟

طرفداری | لبران جیمز شاید هنوز نامش در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود حک نشده باشد، اما نام او در تاریخ لس‌آنجلس ثبت شده است. جینی باس، مالک لیکرز، می‌خواهد نام جیمز در شهر فرشتگان باقی بماند و میراث او بیشتر از این ها در ال ای باقی بماند. 

به گزارش اتلتیک، جینی باس و لس آنجلس لیکرز خواهان بازگشت لبران هستند (کسی که تا 29 ژوئن تصمیم می‌گیرد گزینه بازیکن 51.4 میلیون دلاری خود را برای فصل 25-2024 فعال کند یا نه). یکی از مقامات لیکرز اخیرا گفته که «لبران مشکل تیم نیست». 

انتظار می‌رود این ستاره 39 ساله تا دو فصل دیگر در NBA بازی کند. لیکرز حاضر است همه شرایط را برای رقم زدن هفتمین فصل لبران جیمز در این فرنچایز آماده کند. لیکرز حتی حاضر است یک تمدید قرارداد سه ساله به لبران ارائه دهد، آن هم با دستمزدی که در مجموع به 164 میلیون دلار خواهد رسید. قرارداد جدید اما تنها کاری نیست که لیکرز می خواهد برای نگه داشتن پادشاه انجام دهند. 

برانی جیمز، پسر لبران برای حضور در درفت ان بی ای اعلام آمادگی کرده و لیکرز تمایل بسیار زیادی به درفت کردن او دارد. لبران از مدت ها قبل گفته که می خواهد با برانی هم تیمی شود، او سال 2022 به اتلتیک گفت:

در آخرین سال خودم با پسرم بازی خواهم کرد. 

لبران جیمز به احتمال زیاد صبر خواهد کرد تا ببیند تیم چگونه آف سیزن را مدیریت می‌کند و کدام بازیکنان را به عنوان ستاره سوم به زوج او و آنتونی دیویس اضافه می کند. لیکرز با قبول شکست در بازی پنجم راند اول پلی آف کنفرانس غرب مقابل دنور ناگتس، از دور رقابت ها کنار رفت. حالا حداقل 6 ماه لبران جیمز را در NBA نمی بینیم و البته باید منتظر ورود تیم ملی آمریکا به المپیک پاریس به رهبری او هم باشیم. 

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • اسراری که گورهای تاریخی افشا کردند
  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • خون در چشمان بلینگام: انتقام با پیراهن پادشاه!
  • ماجرای «نفرین فرعون» چگونه بر سر زبان‌ها افتاد؟
  • هالند به جای پادشاه بربرها در بازی کلش آف کلنز!
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقا چیست؟
  • AFC: ایران پادشاه فوتسال آسیاست/ ادامه سلطه یوزها در قاره‌کهن